Q-Big woningen

Voor de liefhebbers van strakke lijnen en simpliciteit in complexiteit. Open ruimtes, grote raampartijen en oversteken zorgen voor lichtrijke en moderne woningen.

Hedendaagse woningen

Klassiek met een hedendaagse toets. Minder klassieke kleuren, raampartijen en materialen. Hedendaags uitzichten met meer traditionele vormen.

Klassieke woningen

Hou jij ook van een woning, met een klassieke en tijdloze ziel? Deze woningen hebben de klassieke look, zonder de traditionele gebreken. Ook deze woningen zijn meesterwerken van techniek zijn.

Noord-Amerikaans

De Noord-Amerikaanse klassiekers, van Canada en Amerika, beheersen wij ook. Onze woningen voelen zich zelfs in dát continent thuis.

Ardeense woningen

Al veel families hebben verschillende generaties genoten van dit type woning, als eerste woning of als buitenverblijf. Wil je ook jezelf, je (klein)kinderen en zelfs de generaties daarna blij maken? Bekijk dan hier ons ideeënboek en enkele realisaties

Scholen en klaslokalen

Een school, een polyvalente ruimte of klaslokalen? Deze kan binnen de 8 weken klaar zijn voor gebruik. Laat leerlingen, leraren en het bestuur genieten van onze enorme isolatie en kwaliteit. De “warme truien dag” zal er enkel nog zijn voor het bewustzijn. Niet meer om kosten te besparen.  Met onze unieke technieken kan de bouwkost, de verwarming en de verwarmingskost geminimaliseerd worden. Zo draagt onze technologie bij aan het goede humeur, de werksfeer en de financiën van uw school.

Industrie

Minimaliseer je vaste kosten door een kwaliteitsvol gebouw te bouwen. Ook onze kantoren en industrie worden gebouwd volgens strenge kwaliteitsnormen. Realiseer je project op een recordtijd en bespaar tijdens het proces, maar ook erna. Kijk vooruit en verlaag je vaste kosten fundamenteel.

Interieurideeën

Bekijk hier enkele van onze realisaties langs de binnenkant. Laat je inspireren door een aantal afgewerkte en bemeubelde projecten.

Afgewerkte keuken in verkochte nieuwbouw in Kontich