Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan zeker onze

Voorbeeldplannen

Wilt u inspiratie voor uw toekomstige woning? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen. Natuurlijk bouwen we ook woningen op maat of kunnen onze inspiratiemodellen aangepast worden naar uw voorkeuren. 

Neem gerust contact met ons op. Dan plannen we met veel plezier een afspraak in om onze werkwijze, onze wachttijden en onze prijzen te bespreken. 

Voorbeeldplannen van een

Halfopen/Gesloten Bebouwing

Op zoek naar inspiratie voor uw halfopen bebouwing? Neem dan eens een kijkje hiernaast of download de grondplannen van deze halfopen bebouwing hieronder.

Voorbeeldplannen van een

Moderne Woning

Op zoek naar een moderne woning met veel ruimte? Deze woning heeft alles wat u nodig heeft en kan op een relatief beperkte ruimte gebouwd worden. 

Voorbeeldplannen van een

Klassieke Woning

Heeft u eerder een klassieke smaak? Dan is deze woning misschien op uw lijf geschreven. Maar let op… Deze woning is verassend groot, dankzij de tweede verdieping, die eveneens tot in ‘het puntje’ is afgewerkt.  

Voorbeeldplannen van een

Ardeense Woning

Op zoek naar een woning in de Ardennen? Bekijk dan hier enkele voorbeeldplannen van een Ardeense woningen. Meer weten over onze ervaringen? Lees dan meer bij “Quackels Woningbouw in de Ardennen – Meer dan 50 jaar ervaring!” 

Heeft u vragen of wilt u meer lezen?
Scroll to Top