Noord-Amerikaanse woningen

Een huis in Amerikaanse stijl bouwen?

In Europa is Quackels Woningbouw dé specialist op vlak van huizen in Amerikaanse stijl bouwen. Hoe komt dit? Omdat Quackels waarschijnlijk het enige bouwbedrijf is dat al jarenlange ervaring heeft met het bouwen van dit type van huizen, zowel in Europa als in Canada en Amerika.

Na jaren van bouwen in Noord-Amerika, ontwikkelden we ook onze eigen Noord-Amerikaanse stijl om te bouwen in Europa. Ondertussen zijn we gespecialiseerd in het bouwen van deze woningen en helpen we dagelijks mensen bij het bouwen van hun eigen "American Dream" in Europa.

Zelf ook op zoek naar een huis in deze Noord-Amerikaanse stijl? Neem dan een kijkje bij onze voorbeelden en neem gerust contact met ons.

Foto's van enkele Amerikaanse woningen

Video van een woning in Amerikaanse bouwstijl

Meer te weten komen over deze typische Amerikaanse stijl van bouwen? Lees er dan hier alles over. Wilt u meer lezen over de verschillende Amerikaanse stijlen? Dan kan dat via: “Huizen in Amerikaanse bouwstijl: De 6 verschillende types!

Bent u op zoek naar een specifieke Amerikaanse bouwstijl? Dan zitten we met veel samen om hem te ontwikkelen. Samen bouwen we uw American Dream in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en de rest van Europa!