Meer lezen over Quackels Woningbouw?

Nieuws

Selecteer hieronder waarover u graag nog iets wilt lezen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inhoudstabel

Onze geschiedenis

Quackels Woningbouw heeft al een heel lange geschiedenis. Deze geschiedenis begint vlak na de tweede wereldoorlog met Jozef Quackels en loopt ondertussen verder, met zijn kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen.  

Doorheen de jaren zijn er wel wat markante dingen gebeurd. Heeft u interesse in onze geschiedenis?Dan zijn dit misschien interessante berichten voor u. 

Energiezuinig, ecologisch en duurzaam bouwen

Onze familie zet zich in om te zorgen voor duurzame woningen, niet enkel voor het milieu, maar voor ook voor uw portefeuille. Dankzij deze focus, dankzij onze productie en dankzij het gebruik van goede materialen slagen we erin om te zorgen voor een echt nieuwe manier van leven: Low Cost Living. Lees hieronder meer over hoe we dit een realiteit maken en hoe we kunnen zorgen dat uw uitgaven tot een minimum beperkt worden. 

Bouwen in de Ardennen

Al meer dan 50 jaar is Quackels Woningbouw actief in de Ardennen. Dankzij deze lange periode, hebben we ondertussen een grote expertise in de Ardeense woningbouw. Op welke manier? Onze manier van bouwen werden afgestemd op de lokale verplichting, onze verschillende modellen voldoen hieraan, we hebben verschillende samenwerkingen met lokale partners en zorgen steeds voor een zorgeloos bouwproces (ook in de Ardennen). Interesse? Lees hieronder dan meer over bouwen in de Ardennen.

Onze bouwstijlen

Ook aan de look van onze woningen proberen we dagelijks te werken. Onze klanten kunnen gelukkig ook hun eigenheid kwijt bij Quackels. Samen ontwerpen we uw woning. 

Bent u op zoek naar inspiratie? Dan kan u zeker ook al eens kijken naar onze architectuur. 

Nog meer voordelen van ons bouwssysteem

In deze woning is er gekozen voor een beige microtopping in de vochtige ruimtes, zoals de keuken en de badkamers. Dit zorgt voor een hyper-serene uitstraling. 

Meer lezen over Quackels Woningbouw?

Neem hieronder dan zeker eens een kijkje!