Woning in echte "Ibiza stijl"

Wilt u een prefab woning bouwen in Spanje? Deze mensen kozen voor een Prefab woning van Spanje? Waarom? Dat leest u hieronder

Voorgevel van moderne prefab woning in Spanje

Waarom kiezen deze mensen, zelfs in Spanje, voor ons?

Deze klanten wonen zelf al jaren in een woning van Quackels Woningbouw. Ze stonden versteld van onze snelheid en betrouwbaarheid bij het bouwen van een woning. Daarom kiezen ze ook nu weer voor een Quackels Woning, ook in Spanje!

Speciale design voor deze prefab woning in Spanje

Natuurlijk moest de design van deze woning ook aangepast worden aan de omstandigheden waarin ze gebouwd moet worden (al zou deze villa ook niet slecht staan in België volgens ons).

Daarom designden we samen met onze klanten deze echte “Ibiza villa” stijl. Bij deze stijl horen uiteraard witte gevels en donkere ramen. Maar het terras met houten afwerking is ook top volgens ons. 

Interieur van moderne prefab in Spanje, met houten balken als steun

Natuurlijk elementen in het interieur

Bij deze villa wordt er gewerkt met verschillende hoogten in de plafonds. Beiden zijn verhoogd, maar de extra 1.5 tot 2m in de leefruimte geeft toch een extra dimensie aan deze laagbouw woning. Als steun worden er houten balken gebruikt om ook natuurlijke materialen in deze woning te verwerken. 

Liever een industriële look?

Een prefab woning in Spanje (of elders) moet niet saai of modulair zijn. Heeft u liever stalen balken voor een industriële look? Natuurlijk kan dat dan ook.

Prefab woning van Quackels Woningbouw met industriëel interieur

Wilt u ook bouwen in Spanje of elders?

Quackels Woningbouw heeft al huizen gebouwd in België, Nederland, Frankrijk, Zwitserland, maar ook zelfs in Canada en Amerika. Onze prefab woningen zijn gemaakt om de warmste zomers en koudste winters te weerstaan… Wilt u dus ergens speciaal bouwen? Dan gaan we de uitdaging met veel plezier aan! 

Interesse in ons systeem? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact