Sleutel-op-de-deur
"In de stille Kempen"

Deze sleutel-op-de-deur in de mooie, stille Kempen werd door Quackels gebouwd, maar de eigenaars hebben er werkelijk iets prachtigs van gemaakt. 

Een inkomhal om U tegen te zeggen, dankzij de mooie vide en de ruimte die ze creëert

Bij het binnengaan van deze woning, wordt men meteen overvallen door een indrukwekkende vide. Moest u de ruimte in uw huis hebben, is deze eyecatcher een echte aanrader. De vide geeft een heel ruim en open gevoel. Dankzij de glazen deur wordt dit gevoel echt doorgetrokken naar de rest van de woning. 

Inkomhal met vide voor een moderne en lichtrijke look.
Detail van de luster in de vide, in de inkomhal van ons sleutel op de deur project in de Kempen.
Detail van Rik Ringers prints in moderne sleutel op de deur woning.
Dubbele glazen deur in inkomhal, met zwarte accenten en afwerkingen.
Zithoek met leesstoel, lamp, bloemen en schilderij in deze, tot in de puntjes, afgewerkte sleutel-op-de-deur in de Kempen.

Esthetisch moet niet altijd saai zijn...

Bij deze sleutel-op-de-deur werd er bewust gekozen voor een afwerking met heel veel kleur. Esthetisch hoeft niet altijd zwart, wit of beige te zijn. De juiste combinatie van kleuren kan voor een prachtig resultaat zorgen. Deze klanten zijn hier echt in geslaagd vinden wij!

Elke dag op vakantie en opstaan met zicht op de tuin

De mastersuite bij deze sleutel-op-deur in de prachtige Kempen is op het gelijkvloers. Hierdoor kan men elke dag genieten van het mooie uitzicht dat de mooie, stille Kempen nog steeds te bieden hebben. 

Achtertuin vol gras en bloemen van moderne sleutel-op-de-deur woning in de stille Kempen.
Slaapkamer met kleurrijke oranje, groene muur en oranje dekbed in nieuwbouw in de Kempen.
Witte inbouwkasten in dressing van sleutel-op-de-deur project.
Detail van vide in slaapkamer van dit kempische huis.
Zicht op de tuin vanuit het bed, dat doet denken aan het lied "In De Stille Kempen".

Zorgeloos een sleutel-op-deur in de Kempen bouwen en gelukkig, getrouwd verhuizen...

Wanneer de bouwaanvraag ingediend werd, werden er nogal strakke deadlines gezet. Waarom? Omdat deze man zijn droomvrouw ten huwelijk ging vragen en omdat hij het feest graag in hun nieuwbouw wilde vieren.

De deadline was dus strak, maar zo gezegd zo gedaan… Dit koppel bouwde, trouwde en woont ondertussen al “happily ever after” in hun mooie sleutel-op-de-deur in de mooie, stille Kempen.

Ook op zoek naar een sleutel-op-de-deur oplossing?

We kunnen u niet helpen bij het huwelijk of bij het aanzoek, maar wel bij het bouwen van uw liefdesnest. Dankzij onze industriële productiemethode kunnen we hierbij consistente (en enorm hoge) kwaliteit, respect voor deadlines en een zorgeloos bouwproces garanderen. Op die manier kunnen jullie ook voor jullie “happily ever after” zorgen. 

Contact