Sleutel-op-de-deur woning in Aartselaar

Twee woningen gebouwd en afgewerkt door Quackels Woningbouw in Aartselaar. Deze sleutel-op-de-deur woningen zijn helemaal af, hebben een E-peil van 2 en een S-peil van 19. Nu te koop! 

Halfopen en gesloten sleutel-op-de-deur in Aartselaar

Twee woningen, aangevraagd en gebouwd in 2023, in het centrum van Aartselaar. Elke woning heeft 4 slaapkamers, twee badkamers en 3 wc’s. De S- en E-peilen van deze woningen zijn erg laag. Uw verbruik dus ook…

Moderne keuken in donker hout

Bij een moderne woning hoort een moderne keuken. In deze woningen is gekozen voor een keuken in donker hout. Deze werd afgewerkt met Siemens toestellen en een composiet keukenblad. Een snelle hap? Dat kan aan het kookeiland. 

Leefruimte met moderne oranjebruine zetels van sleutel op de deur woning

Gezelligheid troef in deze woningen

Bij deze gesloten en halfopen bebouwingen was het doel om te zorgen voor gezelligheid en toch een open gevoel. De lichte leefruimte en de juist-geplaatste ramen zorgen hiervoor. 

 

De leefruimte, de speelhoek, de eetkamer en de keuken zijn één open geheel. De inkom, het gastentoilet en de vestiaire bevinden zich in de afgesloten inkomhal. 

Laag E-peil, en vooral S-peil, voor een laag verbruik

De buitenschil van deze woning is hyper-isolerend en luchtdicht. Het S-peil van S19 bewijst dit. Dankzij de goede buitenschil en het gebruik van zonnepanelen, warmtepompen, D+-ventilatie, drievoudige beglazing, enzovoort, is ook het E-peil (E2) erg laag. Hierdoor zal ook uw verbruik aanzienlijk lager liggen dan in klassieke woningen woningen. 

Wilt u meer weten over de betekenis van het S-peil, welke veel belangrijker is dan het E-peil, neem dan zeker eens een kijkje op de site van de Vlaamse overheid. Het S-peil is namelijk voor altijd. Het E-peil slechts tot uw installaties het begeven. 

Meer weten over het S-peil van Quackels woningen? Neem dan een kijkje bij “Low Cost Living”.

Indeling van deze sleutel-op-de-deur woning in Aartselaar

Deze woningen beschikken over 4 slaapkamers, 2 ruime badkamers, 3 wc’s en een ruime opbergzolder. De 1ste badkamer is gelinkt aan de masterbedroom, zodat de ouders kunnen genieten van hun welverdiende rust. Wilt u graag eens een kijkje komen nemen?

Neem dan gerust contact met ons op

Contact