Villa bouwen in Antwerpen

Deze villa in de provincie Antwerpen werd op een mum van tijd afgewerkt en wordt gedefinieerd door de sleutelwoorden: Warm, Modern en Zorgeloos

Het hart van de leefruimte...

Het bouwen van deze villa in Antwerpen is er enorm veel aandacht aan de afwerking besteed. De keuken van deze villa in Antwerpen werd volledig afgewerkt in donker notenhout en een grijze marmer met duidelijke, opvallende en redelijk gewaagde nerven. Het resultaat vinden wij absoluut fantastisch. Naast de keuken werden ook alle inbouwkasten en andere meubelen in de leefruimte in hetzelfde hout gekozen. Dit zorgde voor een enorm warm en sereen geheel. 

Het resultaat van villabouw met Quackels: De leefruimte
Het resultaat van villabouw met Quackels: De leefruimte met eiken trap en zwarte balustrade
Accent van parket en gietvloer

Elk puntje op elke i

Bij deze villa is er over elk detail nagedacht en is elk detail uitgevoerd zodat elk puntje op elke i staat. Dat is overigens niet zo heel moeilijk, aangezien al onze woningen machinaal, met industriële precisie gemaakt worden. Een metsershaar? Natuurlijk bestaat dat niet bij Quackels Woningbouw!

Sereniteit doorheen de ganse woning

In deze woning is er gekozen voor een beige microtopping in de vochtige ruimtes, zoals de keuken en de badkamers. Dit zorgt voor een hyper-serene uitstraling. 

Ingebouwd bad in een villa van Quackels
Inloopdouche met zwarte afwerking
Ingewerkte wc in badkamer bedekt met microtopping
Vrijstaand bad met zwarte kranen

Esthetisch en praktisch

Bij Quackels Woningbouw streven we altijd naar de juiste mix tussen het praktische en het esthetische. Dat was hier niet anders. Een mooi voorbeeld is de ingebouwde kast waarin de wasmachines verhoogd zijn, zodat er niet gebukt moet worden.

En vooral een woning van ongelooflijk kwaliteit...

De kwaliteit van een Quackels woning is te zien, te voelen en te meten. 

Bij het bouwen van deze villa in Antwerpen of bij het bouwen van een kleine Ardense woning in Luxemburg… Onze woningen hebben altijd een mooie afwerking, een enorm laag E-peil en vooral ook een laag S-peil. Vooral dit laatste maakt Quackels Woningbouw uniek en is altijd te voelen in uw portefeuille en in uw huis. 

Waarom is een Quackels woning zo anders? Dankzij ons uniek, industrieel bouwproces kunnen we heel veel geld investeren in dure materialen, veel isolatie en vooral aandacht besteden aan details waar andere bouwbedrijven nog niet eens naar kijken. Het resultaat hiervan? Een gevoel dat niet te evenaren is en een zorgeloos bouwproces. Wilt u meer weten over de kwaliteit van Quackels Woningbouw? Lees er dan meer over bij “Nieuws”

Contact