Een ardeense woning als buitenverblijf?

Ardeense woning gebouwd in de Ardennen door Quackels Woningbouw

Tip: Bouw uw Ardeense woning met een ervaren partner

Een Ardeense woning als buitenverblijf (of permanente woonst) bouwen? Doe dan zeker beroep op een bouwfirma met genoeg ervaring. Bouwen in de Ardennen is namelijk niet altijd even eenvoudig.

Een Ardeense woning bouwen is een droom voor vele Belgen. Van deze droom een werkelijkheid maken is echter niet zo eenvoudig, want er gelden vaak erg strenge normeringen. Deze normen zijn ontwikkeld om de lokale sfeer en het lokale uitzicht in tact te houden. Dat wil echter niet zeggen dat de normen altijd even eenvoudig te volgen zijn. Om die reden is het geen slecht idee om te werken met een bedrijf met ervaring.

Quackels is stilaan de specialist op vlak van het bouwen van Ardeense woningen

Bij Quackels zijn we trots dat we ons stilaan de specialist kunnen noemen op vlak van Ardeense woningen. Al minstens 40 à 50 jaar bouwt onze familie woningen in de Ardennen. Door onze jarenlange ervaring zijn er zelfs nog heel wat lokale immo-kantoren die onze naam kennen… Doe gerust zelf de test :).

Nog niet zeker of Quackels wel echt zo veel ervaring heeft? In dit artikel uit 1971 schrijft men al over ons bouwbedrijf, dat toen al ruime en kwaliteitsvolle chalets bouwde in de Ardennen.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partner voor uw Ardeense woning? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wilt u graag nog voorbeelden van Ardeense woningen? Neem dan zeker een kijkje bij onze architectuur. 

Ons bouwproces in de Ardennen

Voor ons is het steeds zeer belangrijk dat alles vlot verloopt. Daarom zullen we steeds elke stap van het volledige bouwproces opvolgen en werken we ook samen met lokale partners. Enkel op deze manier zijn we zeker dat de bouw van uw buitenverblijf in de Ardennen vlot verloopt. 

Wilt u meer weten over dit bouwproces? Lees er dan hier alles bij “bouwen in de Ardennen”.

Bekijk zeker ook eens onze andere blogposts:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven