Bezoek ook eens onze modelwoning!

Voorbeeldplannen Ardeense woning

Voorbeeldplannen Ardeense woning

Op zoek naar inspiratie voor uw buitenverblijf/permanente woonst in de Ardennen? De onderstaande grondplannen zijn speciaal opgemaakt om te voldoen aan de strikte bouwvoorschriften die vaak gelden in de Ardennen. Wilt u meer lezen over deze bouwvoorschriften? Neem dan zeker eens een kijkje bij “Ardense bouwstijl realiseren”. Hier geven we een opsomming van veelvoorkomende regels waaraan men zich moet houden.

Achteraanzicht van huis in Ardense bouwstijl
Voorbeeldplan van een moderne, kubistische woning

Voorbeeldplan gelijkvloers

Op het gelijkvloers is er genoeg ruimte om een ruime living, een grote, open keuken en een ruime berging te voorzien. In de inkomhal hebben we ook een gastentoilet voorzien. Heeft u niet graag dat de trap in de leefruimte uitkomt? Natuurlijk kan die dan ook verplaatst worden. Veel mensen kiezen er ook voor om deze uit te laten komen in de inkomhal.

Voorbeeldplan eerste verdieping

Op de eerste verdieping bestaat deze woning uit 4 slaapkamers en een ruime badkamer. 

  • In de grote slaapkamers past zeker een dubbel bed. In de kleinere kamer kan een enkel bed gezet worden of kan men ook verschillende mensen laten slapen met stapelbedden. In deze woning kunnen gemakkelijk 6 volwassenen en 4 kinderen slapen (kom zeker eens kijken naar onze modelwoning om te ontdekken hoe).
  • In de badkamer past een groot ligbad, een dubbele lavabo, een douche en een wc. 

Daarnaast heeft u ook nog toegang tot de zolder via een zolderluik in de gang.

De verdieping van een voorbeeldplan van een moderne woning met plat dak

Modelwoning Ardeense woning

Ardeense modelwoning gebouwd in Kontich

Interesse om deze woning eens in het echt te bekijken? Neem dan gerust contact op… Dan maken we een bezoekje aan onze modelwoning.