Moderne nieuwbouw door Quackels Woningbouw

Realisatie: Kubistische Woning

Kubistische woning

Bent u op zoek naar een simplistische (of meer complexe) kubistische woning? Natuurlijk kan Quackels Woningbouw u hierbij helpen. Deze kubistische woning werd op dezelfde manier gebouwd als al onze huizen (leer er hier meer over) en heeft een mooie, moderne, simplistische look.

De ontwikkeling

Samen met ons beslisten deze mensen om deze eenvoudige vorm te bouwen, maar toch te werken met enkele speciale elementen.

Aan de buitenkant van deze woning werd er gewerkt met verlijmde (ongevoegde) bakstenen, grote raampartijen, verschillende verbonden ramen, een moderne carport, enzovoort.

Binnenin kozen deze klanten voor een moderne, maar gezellige inrichting, met onder andere een gietijzeren deur en trap, zwarte afwerkingen op deuren, klinken en balustrades en een “vide” die zorgt voor heel veel licht en een heel aangenaam en ruim gevoel in de woning.

Wilt u ook kubistisch bouwen?

Een kubistische woning kan heel simplistisch of heel complex zijn… Wat u ook zoekt, onze familie staat  voor u klaar. Bent u niet op zoek naar een moderne woning of weet u het zelf nog niet zo goed? 

Quackels Woningbouw bouwt alle soorten woningen. Naast kubistische, moderne woningen hebben we ook al duizenden klassieke, Noord-Amerikaans en zelfs Ardeense woningen gebouwd. Interesse? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze architectuur

Contact