Vakantiewoning bouwen in de Ardennen?

of een permantente woonst bouwen in de Ardennen...

Wilt u graag een vakantiewoning bouwen in de Ardennen? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw permante woonst in de Ardennen te bouwen?

Misschien is Quackels Woningbouw dan wel de partner voor u! Stuur ons een mailtje en ontvang onze nieuwste brochure over het bouwen in de Ardennen. In deze brochure vindt u:

  • Standaardgrondplannen van vakantiewoningen (of permanente woonsten) die wij bouwen in de Ardennen.
  • Foto’s van woningen die we al gebouwd hebben in de Ardennen
  • Een beetje geschiedenis van Quackels Woningbouw in de Ardennen. 

Wilt u meer weten over onze geschiedenis in de Ardennen? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij “Quackels Woningbouw in de Ardennen – Meer dan 50 jaar ervaring!” 

Meer weten over ons gamma van Ardeense woningen of liever een grondplan op maat? Lees hieronder dan verder!

Nieuwe brochure over een vakantiewoning bouwen in de Ardennen

Grondplannen van uw Ardeense Woning

De bouwvoorschriften voor het bouwen van een vakantiewoning in de Ardennen, of voor het bouwen van een Ardeense woningen in het algemeen, zijn nogal strikt (Lees er hier meer over). Dit is zeker het geval in vergelijking met de bouwvoorschriften in Vlaanderen… 

Een goede kennis van de lokale bouwvoorschriften is van groot belang. Door deze kennis kunnen problemen bij het ontwerpen, indienen en bouwen van een Ardeense (vakantie-)woning vermeden worden. Bij Quackels gaan we met deze strikte bouwvoorschriften op twee manieren om:

  • Veel mensen kiezen voor een model uit ons gamma.
  • We maken aan de hand van de lokale voorschriften uw plan op maat.

Beiden hebben hun voordelen, maar zorgeloosheid staat centraal. Lees hieronder meer.

1. Standaardgrondplannen van onze Ardeense woningen

Ons gamma van Ardeense woningen bestaat uit verschillende grondplannen, met verschillende indelingen en verschillende oppervlakten. Op deze manier vindt iedereen een woning die goed bij hem of haar past. Deze modellen zijn speciaal ontworpen om

  • Te voldoen aan de basisvoorschriften die gelden bij het bouwen van een vakantiewoning of permanente woonst in de Ardennen.
  • Efficiënt te kunnen produceren en bouwen, om zo de prijs zoveel mogelijk te drukken. Op die manier wordt een woning in de Ardennen voor iedereen toegankelijk. 

Heeft vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

2. Uw grondplannen op maat

Bent u toch op zoek naar iets specifiek of wilt u samen uw plan ontwikkelen? Dan zitten we met veel plezier samen om uw wensen om te vormen naar uw droomhuis. Op deze afspraak bespreken we dan uw plan en kunnen we zorgen voor een aangepaste prijsindicatie. Interesse? We staan voor u klaar :)! 

Zorgeloos bouwen in de Ardennen

Waarom mensen voor Quackels Woningbouw kiezen

Waarom voor Quackels Woningbouw kiezen bij de bouw van uw Ardense woning? Dat is simpel:

  • Eenvoudige opvolging voor een kwalitatief resultaat: Dankzij onze unieke methode kunnen we (en  u) alles vanuit Vlaanderen sturen, opvolgen en realiseren. U hoeft niet elke dag naar de Ardennen te rijden en heeft toch de garantie van een probleemloze en kwalitatieve bouw.
  • Lokale partners: Ook vóór de bouw van uw woning zorgen we voor een probleemloos verloop. De bouwaanvragen en andere administratieve zaken worden steeds door lokale partners in orde gebracht. 
  • Heel veel ervaring: Ten slotte heeft Quackels Woningbouw al meer dan 50 jaar ervaring in de Ardennen. Veel geheimen zijn er voor ons dus niet meer :).
Is uw interesse gewekt? Lees dan zeker meer over hoe de bouw van uw (vakantie)woning in de Ardennen in zijn werk gaat of neem gerust contact met ons op. Dan ontvangen we u geheel vrijblijvend, maar met veel plezier! 

Voorbeeld van een vakantiewoning in de Ardennen

Al heel wat mensen hebben voor Quackels Woningbouw gekozen om hun vakantiewoning te realiseren. Een mooi voorbeeld is Maison de Quarreux. Zij kozen ervoor om met ons te bouwen en in 2023 ging hun vakantiewoning open. Ondertussen zijn ze al maanden hun woning aan het verhuren. Wilt u meer weten? Neem dan eens een kijkje bij “Vakantiehuis bouwen in de Ardennen? Deze mensen deden het met Quackels Woningbouw!” of op de website van Maison de Quarreux zelf. 

Contact