Nieuwbouw in de Ardennen

Een vakantiehuis bouwen in de Ardennen?

Vakantiehuis "Maison de Quarreux"

Deze mensen kozen voor het bouwen van hun vakantiehuis (B&B) voor Quackels Woningbouw. Waarom? Omwille van de kwaliteit, de snelheid, de prijs, maar vooral de zekerheid en eenvoud. Het resultaat? Een woning die na enkele maanden helemaal is afgewerkt en verhuurklaar is. 

Zijn jullie op zoek naar een leuke overnachting in de Ardennen? “Maison de Quarreux is een luxueuze vakantiewoning in de provincie Luik, gemeente Aywaille-Remouchamps. De woning is voorzien van alle luxe en comfort.” Op de eerste verdieping zijn er 4 tweepersoonskamers en 2 badkamers. Helemaal bovenaan is er nog een kamer met 4 enkele bedden en een extra speelkamer. Zelfs de grootste families kunnen dus genieten van Maison de Quarreux. 

Wilt u meer informatie of een bezoekje inplannen? Neem dan hier een kijkje. 

Vakantiehuis in de Ardennen gebouwd door Quackels Woningbouw

Een betrouwbare partner om een vakantiehuis te bouwen

De 50+ jaar ervaring van Quackels Woningbouw

Quackels Woningbouw bouwt al meer dan 50 jaar in de Ardennen (lees er hier meer over). Dankzij deze ervaring hebben we de nodige ervaring om te zorgen voor een probleemloos bouwproces. Dit is ook nodig want de bouwvoorschriften in de Ardennen zijn niet altijd even soepel als in andere delen van ons land.

De werking van Quackels Woningbouw

Bij Quackels Woningbouw proberen we steeds te zorgen voor een totale ontzorging tijdens het bouwproces. Daarom volgen we alles van begin tot einde op… Indien u dit wilt natuurlijk. Werkt u liever bepaalde zaken zelf af of doet u ze liever met lokale partners? Dan kan dat ook.

De architect en de bouwtoelating

De eerste stap is het ontwerp van de woning. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de lokale voorschriften. Deze zijn namelijk niet altijd even soepel, zoals u kan lezen bij “Ardense bouwstijl realiseren”.  

Van zodra het ontwerp op punt staat, wordt de bouwaanvraag ingediend. Dit doen we steeds met onze lokale partner, aangezien hij perfect op de hoogte is van de lokale wetgeving en gewoontes. Op die manier kan de eerste stap in het bouwen van een vakantiehuis in de Ardennen probleemloos verlopen. 

Productie en bouw van uw vakantiehuis

Bij de klassieke bouw duurt het proces om tot een woning te komen natuurlijk heel lang. Heel wat werfopvolging is hier natuurlijk noodzakelijk om te zorgen dat alles juist verloopt. Dit is op zich al een moeilijke opgave, maar hoe doet u dit als de woning 100’en kilometers verder ligt? 

Bij Quackels Woningbouw is dit alvast niet nodig, dankzij ons industrieel bouwproces. Onze woningen worden afgewerkt naar de werf gestuurd, waardoor opvolging overbodig wordt. Na de bouw van de woning worden ook de andere werken door ons opgevolgd.