Brieven uit ons archief

Ervaring van klanten met Quackels Woningbouw

Elk jaar opnieuw ontvangen we kaartjes van onze klanten. Elk jaar zijn we hier even blij om, aangezien we er telkens weer op gewezen worden hoe een grote impact ons bedrijf heeft op het leven van onze klanten. Het is ook om deze reden, en dankzij die jaarlijkse reminder, dat onze familie zich steeds blijft inzetten voor alle families die met ons bouwen. Wij geloven dat onze inzet en deze insteek de redenen zijn dat klanten telkens weer hun vertrouwen aan ons geven.

Meer dan 70 jaar ervaring in de woningbouw

Duizenden klanten hebben hun vertrouwen al gegeven. In het totaal hebben we al meer dan 70 jaar ervaring in de woningbouw. We houden al onze kaartjes bij… Het is altijd extra leuk om eens een kaartje tegen te komen van meer dan een halve eeuw geleden. 

Wilt u graag wat meer lezen over deze lange geschiedenis? Neem dan zeker eens een kijkje bij “De Geschiedenis Van Ons Bouwbedrijf”.

Ook het voorbestaan is gegarandeerd.

De derde generatie heeft ondertussen ook al zijn intrede gemaakt in ons bouwbedrijf. Na Jozef Quackels, heeft Marc Quackels het bedrijf overgenomen. Ondertussen werken ook verschillende kinderen (en andere familieleden) in ons bedrijf. Het voortbestaan wordt dus gegarandeerd!

Wilt u graag meer weten over onze familie? Neem dan gerust contact op met ons. Dan helpen we u met veel plezier verder. 

– Het Quackels team

Wilt u graag meer weten over Quackels Woningbouw? Lees dan gerust verder:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven