Quackels Woningbouw

Een woning bouwen met Quackels Woningbouw

Een woning bouwen: Een grote stap voor iedereen.

Er komt een grote som geld bij kijken en een woning bouwen doe je gewoonlijk voor de rest van je leven. 

Het is dan ook goed te verstaan dat heel wat mensen met grote twijfels zitten… Aan wie geef ik mijn vertrouwen? Wat voor soort woning bouw ik? Wie kan, en zal, zijn beloftes waarmaken? Maar zeker ook… Voor welk systeem kies ik?

Britt DL, 2023
Email
Read More
Momenteel wonen we bijna een jaar in ons huis en we willen jullie nog eens graag bedanken, want het is echt een super goede woning. We moeten amper iets van verwarming opzetten, omdat het gewoon zooo goed geïsoleerd is.
Johan L., 1998
Brief
Read More
Opvolging van de plannen, respect voor budgetten, naleving van afspraken en kwaliteit
Nele, 2020
Email
Read More
Wat een intense ervaring om onze droomwoning op zo'n korte tijdspanne te zien ontstaan.
Sven S., 2021
Facebook
Read More
Wij zijn supertevreden! Topbedrijf met topmensen achter de schermen van ontwerp en verkoop met Xavier Quackels tot productie onder leiding van Marc Quackels en co, ze denken allemaal mee. Een A tot Z project zonder zorgen is bouwen met Quackels Woningbouw N.V..
Evy VA., 2022
Facebook
Read More
Wij ook al bijna 10 jaar zeer tevreden over de kwaliteit van ons huis en over de klantvriendelijkheid van Quackels Woningbouw N.V.
Jan C., 2022
Facebook
Read More
Wij zijn ook tevreden klant, de werken gingen vlot en goed georganiseerd vooruit.
Sebastian H., 2020
Google
Read More
Prachtig bedrijf! Wij wonen nu 3jaar in ons huis en zijn nog altijd zeer tevreden. Alles is perfect gelopen. Onderaannemers werken nauwkeurig en snel. Als er al iets was, wordt het direct aangepakt en opgelost. Absolute aanrader voor iedereen die prijs/kwaliteit een energiezuinige woning zoekt!!
Pamela Baril, 2021
Google
Read More
This company and its owners are the Epitome of Professionalism. They deliver homes of highest quality with skill and efficiency! I sincerely hope they will return to Canada in the near future to build more homes! Bravo Marc Quackels, Xavier Quackels and company!! Pamela Baril Broker~Sutton Group Incentive Realty Inc., Innisfil ON Canada
Pamela & Steven, 2022
Brief
Read More
"Nogmaals een ongelooflijke dank voor de geleverde service en het fijne contact. Bedrijven zoals het uwe zijn zeldzaam in deze wereld. Bedankt."
Dany P., 2022
Email
Read More
"Mag ik jullie vooreerst heel erg danken voor al het harde werk van de afgelopen weken en maanden , spectaculair en kwalitatief ! Onze droom komt dichter en dichter 😊"
Previous
Next

Een woning bouwen met Quackels is uniek.

Het is dus niet altijd eenvoudig om de stap te zetten. Daarom nemen we graag de tijd om ons systeem, onze filosofie en onze waarden heel duidelijk uit te leggen.

Hiernaast zijn we ook altijd blij om onze krantenreacties te delen. Mensen die een huis bouwen met Quackels Woningbouw, die een echte Quackels hebben, zijn nog steeds hetgeen waar onze familie het gelukkigst van wordt. Reacties zoals:

“Wij zijn net ingetrokken in onze Quackels-woning. Vanaf de eerste afspraak t.e.m. de definitieve oplevering van de woning verliep alles super vlot. Wat een intense ervaring om onze droomwoning in zo’n korte tijdspanne te zien ontstaan! Als klant sta je echt centraal bij deze firma. Op elke vraag – hoe minimaal ook – kregen we een pasklaar antwoord.”

Hoe wij zo een mooie feedback krijgen? Heel eenvoudig… Wanneer wij een huis bouwen, houden wij na 70 jaar nog steeds vast aan onze slogan “Our House is your home” en dat voelen klanten! 

Uniek... Ook na het bouwen van uw woning!

Uw woning bouwen met Quackels betekent zorgeloos bouwen. Maar ook achteraf geniet u van unieke kwaliteiten. Hier heeft u baat bij voor de rest van uw leven. Wij zorgen steeds dat onze woningen enorm goed geïsoleerd zijn, luchtdicht zijn en alle huidige normen overstijgen. Gelooft u ons niet? Lees dan even dit artikel met als titel “Een opmerkelijke conclusie en praktijkvoorbeeld (Quackels)”, over de enorme kwaliteit van Quackels. Zelfs de tester was ervan onder de indruk! 

Wilt u meer weten over onze geschiedenis? Lees er dan hier meer over. Wilt u meer weten over hoe wij een huis bouwen? Dan kan u dat lezen op onze Technologie pagina. Indien nog vragen heeft kan u natuurlijk ook altijd contact opnemen. We plannen met veel plezier een gesprek in.