Een woning bouwen met Quackels Woningbouw? Dat is intens!

Reactie van een klant van Quackels Woningbouw: Een woning bouwen met Quackels Woningbouw? Dat is intens!

Een woning bouwen is een grote stap voor iedereen.

Er komt een grote som geld bij kijken en een woning bouwen doe je gewoonlijk voor de rest van je leven. 

Het is dan ook goed te verstaan dat heel wat mensen met grote twijfels zitten… Aan wie geef ik mijn vertrouwen? Wat voor soort woning bouw ik? Wie kan, en zal, zijn beloftes waarmaken? Maar zeker ook… Voor welk systeem kies ik?

Een woning bouwen met Quackels is uniek.

Het is dus niet altijd eenvoudig om de stap te zetten. Daarom nemen we graag de tijd om ons systeem, onze filosofie en onze waarden heel duidelijk uit te leggen.

Hiernaast zijn we ook altijd blij om onze krantenreacties te delen. Mensen die een huis bouwen met Quackels Woningbouw, die een echte Quackels hebben, zijn nog steeds hetgeen waar onze familie het gelukkigst van wordt. Reacties zoals:

“Wij zijn net ingetrokken in onze Quackels-woning. Vanaf de eerste afspraak t.e.m. de definitieve oplevering van de woning verliep alles super vlot. Wat een intense ervaring om onze droomwoning in zo’n korte tijdspanne te zien ontstaan! Als klant sta je echt centraal bij deze firma. Op elke vraag – hoe minimaal ook – kregen we een pasklaar antwoord.”

Hoe wij zo een mooie feedback krijgen? Heel eenvoudig… Wanneer wij een huis bouwen, houden wij na 70 jaar nog steeds vast aan onze slogan “Our House is your home” en dat voelen klanten! 

Uniek… Ook na het bouwen van uw woning!

Uw woning bouwen met Quackels betekent zorgeloos bouwen. Maar ook achteraf geniet u van unieke kwaliteiten. Hier heeft u baat bij voor de rest van uw leven. Wij zorgen steeds dat onze woningen enorm goed geïsoleerd zijn, luchtdicht zijn en alle huidige normen overstijgen. Gelooft u ons niet? Lees dan even dit artikel met als titel “Een opmerkelijke conclusie en praktijkvoorbeeld (Quackels)”, over de enorme kwaliteit van Quackels. Zelfs de tester was ervan onder de indruk! 

Wilt u meer weten over onze geschiedenis? Lees er dan hier meer over. Wilt u meer weten over hoe wij een huis bouwen? Dan kan u dat lezen op onze Technologie pagina. Indien nog vragen heeft kan u natuurlijk ook altijd contact opnemen. We plannen met veel plezier een gesprek in.

Meer lezen over Quackels Woningbouw?

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven