Halfopen bebouwing – Grondplannen en virtuele tour

Vooraanzicht halfopen bebouwing

Inspiratie voor een halfopen bebouwing

Op zoek naar inspiratie voor uw halfopen bebouwing? De onderstaande woning (en de woning op de foto) heeft een gevelbreedte van 7 meter. Het gelijkvloers heeft een lengte van 13 meter en de twee verdiepingen zijn gebouwd op een diepte van 9 meter. De kroonlijsthoogte van deze woning ligt op +- 6 meter. 

De afmetingen van deze woning zijn op de meeste bouwpercelen (waarop men een breedte van 7 meter kan bouwen) toegelaten. 

Het mooie aan deze afmetingen… Deze woning beschikt, dankzij de efficiënte indeling over 5 slaapkamers, 2 badkamers en 3 Wc’s. 

Maar let op… Is uw grond smaller dan 7 meter? Dan hebben we minstens even goede plannen ter beschikking. 

Halfopen bebouwing - Virtuele tour

Wilt u meteen een duidelijk zicht van hoe deze woning er in het echt uitziet? Ga dan van start met de virtuele tour en krijg een goed beeld van de grootte van de kamers, de afwerking van Quackels Woningbouw en misschien krijgt u zelfs wat inspiratie voor uw eigen (toekomstige) huis. 

Op zoek naar meer inspiratie voor uw nieuwbouw halfopen bebouwing? Bekijk hieronder dan de grondplannen van deze woning. 

Virtuele tour door Halfopen bebouwing
Klik op bovenstaande afbeelding om de virtuele tour te starten

Halfopen bebouwing - Grondplannen

Bekijk hieronder de grondplannen van deze halfopen bebouwing. Maar maak u geen zorgen. Elk plan wordt gepersonaliseerd en kan aangepast worden.

Wilt u en bureau op de beneden verdieping? Heeft u geen nood aan 5 slaapkamers of heeft u liever een dressing? Dan kunnen we hier uiteraard voor zorgen.

Heeft uw perceel maar een breedte van 6 meter, of zelfs minder? Dan hebben we eveneens plannen die met zorg zijn ontwikkeld. Een breedte van minder dan 6 meter voor een halfopen bebouwing? Bij Quackels heeft u dan een woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers. 

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie!

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan zeker onze klassieke of moderne halfopen bebouwing bij onze architectuur. 

1 gedachte over “Halfopen bebouwing – Grondplannen en virtuele tour”

  1. Beste,

    De halfopen bebouwing in Kontich met een gevelbreedte van 7 m vind ik prachtig. Welke huidige prijs moet ik me dan voorstellen volledig afgewerkt zoals deze woning ? Prijs bij benadering maar incl. alle kosten (zonder bouwgrond uiteraard )

    Groeten Manuel 0496 687829 PELT (3900)

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven