Realisaties

Moderne villa voor prof voetballer

Een moderne villa bouwen op de klassieke manier?

Bij het bouwen van een moderne villa moet men kijken naar het design van de woning, de installaties die gebruikt worden, maar zeker ook naar het bouw- en wooncomfort. Jammer genoeg is de mix van deze factoren moeilijk te vinden. Iedereen kent de problemen van de klassieke bouw:

  • De extreem lange wacht- en bouwtijden.
  • Vertragingen, weerverlet en onverwachte kosten.
  • Het moeizame proces met heel wat verschillende partijen.
  • Kwaliteitsproblemen zoals koudebruggen, kille ruimtes, vocht- en zettingsproblemen.
  • Fouten en afwijkingen van het plan. 
 

De beslissing voor Quackels Woningbouw

Door de problemen bij het klassieke bouwproces gaan steeds meer mensen op zoek naar moderne bouwmethoden. Op die manier komen heel wat mensen bij Quackels Woningbouw terecht (lees hier meer over onze technologie). Ook de bouwer van deze woning kwam zo bij ons terecht. Hij had geen tijd en geen interesse om rekening te houden met de risico’s en problemen bij de klassieke woningbouw.

Het proces om een moderne villa te bouwen

Deze klant had een duidelijke visie over hoe zijn woning eruit moest zien. Samen, rond de tafel, hebben we onze kwaliteit en technieken gecombineerd om hun visie realiteit te maken. 

Na de grondplannen, bekeken we samen de te gebruiken materialen en de te installeren technieken en konden we aan het werk gaan. De productie van deze woning gebeurde, zoals al onze woningen, in een gecontroleerde omgeving, op een industriële manier. Hierdoor maken menselijke fouten geen kans. Ook de bouw van deze woning verliep op dezelfde manier dat andere woningen lopen. 

Het resultaat? Deze klanten woonden na nog geen half jaar in hun nieuwe, moderne villa. 

Het resultaat: Een moderne villa bouwen op minder dan 6 maanden

Bent u ook op zoek naar een bedrijf om uw moderne villa te bouwen? Maar, weet u nog niet hoe u wilt dat uw woning eruit ziet? Dat is meestal het geval. Daarom zit ons designteam graag samen om uw woning te ontwerpen. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.