Prefab huis bouwen?

Zelfs in het buitenland is dit een fluitje van een cent!

Prefab een huis bouwen biedt heel veel voordelen. Het grootste voordeel van onze industriële bouwmethode is natuurlijk de flexibiliteit. Wilt u prefab huizen bouwen in België of Nederland? Dan kan dat! Liever een huis in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Amerika of Canada? Die uitdaging gaan we ook met veel plezier aan! 

Prefab huis bouwen in België

Al onze woning worden op voorhand gemaakt in onze hallen in Kontich, vlakbij Antwerpen. Vanuit Antwerpen kunnen we onze prefab huizen naar de rest van de wereld sturen. Uiteraard bouwen we veel in Vlaanderen, maar we gaan ook veel verder. 

Om te beginnen is het Zuiden van België het meest toegankelijk. Ook in Wallonië bouwen we jaarlijks heel wat huizen. De eenvoud waarmee men kan bouwen met Quackels is één van de grote redenen waarom mensen ook in het hier met ons willen bouwen. 

Het meest frapante voorbeeld van onze huisen in het zuiden van België, is de Ardennen. Heel de Ardennen staat vol met prefab huizen van Quackels Woning. Al meer dan 50 jaar zijn we hier actief. Interesse? Lees er dan alles over via “Quackels Woningbouw in de Ardennen – Meer dan 50 jaar ervaring!”.

Prefab huis bouwen in Nederland

Ook onze noorderburen tonen veel interesse. Een prefab huis bouwen met Quackels in Nederland wordt steeds couranter. De volgende woning die we er gaan bouwen is in Made. Deze gemeente ligt in Noord-Brabant… De afstand vanuit Antwerpen valt dus nogal goed mee. 

Waarom Nederlanders graag met Quackels Woningbouw bouwen? Omdat de prijzen in Nederland toch zo ongelooflijk duur zijn geworden. 

Prefab huizen in Noord-Amerika: Canada en Amerika

De verste landen waar we naartoe zijn gegaan/gaan, zijn Canada en Amerika. Ook hier staan al tientallen prefab huizen van Quackels Woningbouw. Sommige van deze huizen zijn ondertussen al meer dan 30 jaar oud… En nog zijn ze in perfecte staat. Waarom? Omdat de kwaliteit bij Quackels Woningbouw al jaren primeert. En niet voor een mooi certificaat, wel voor onze klanten. 

Het grootste huis dat we ooit gezet hebben, staat dan ook in Canada, nabij Toronto. Deze woning had +-10 slaapkamers en 6 badkamers. De drie garages naast de woning waren op zich al een equivalent van een woning. We zijn hier heel trots op… Maar dit was toch wel even spannend :)!

De rest van Europa: Frankrijk, Duitsland, Andorra, enzovoort

Als Canada en Amerika lukt, dan lukt de rest van Europa ook. Landen zoals Frankrijk, Duitsland, zelfs Andorra, zijn ons niet vreemd. Heeft u interesse in onze export? Neem dan zeker contact met ons op. We gaan met veel plezier de uitdaging aan! 

Wilt u in Spanje of elders bouwen?

Deze mensen kozen voor een prefab huis van Quackels Woningbouw om in Spanje te bouwen. Deze woning zal in echte Ibiza stijl zijn.  Neem hier een kijkje naar de renders van deze moderne villa. 

Contact