Villabouw met Quackels Woningbouw

Bij villabouw worden de typische bouwproblemen alleen maar vergroot. Uitstel door weerverlet, tekorten van materialen, grote supplementen, lange wachttijden en uitstel, heel veel werfvergaderingen en -bezoeken, beloftes die niet nagekomen worden, kwaliteit die niet goed gecontroleerd wordt,…

En dat is waarom steeds meer mensen kiezen voor de eenvoudige, zekere en vooral kwaliteitsvolle bouwmethode van Quackels Woningbouw. Met ons industrieel bouwproces wordt u villa gebouwd op een mum van tijd, zonder oponthoud en zonder zorgen. En in realiteit is dit zelfs niet zo moeilijk voor ons. 

Het proces

Bij al onze woningen, groot of klein, wordt hetzelfde proces gehanteerd. Dit proces is gefocust op gemak, duidelijkheid en eenvoud. De verschillende stappen zijn als volgt: 

  • De ontwikkeling van het plan door ons designteam
  • De aanvraag van de bouwtoelating door onze architecten. 
  • De keuzes van de installaties, deuren, trappen, vloeren, enzovoort.
  • De productiemeeting om de productie in gang te zetten.
  • De bouw van de woning en de afwerking van de woning. 

Het resultaat van onze unieke bouwmethode bij deze villabouw? Dat bekijkt u hieronder. Meer lezen over onze kwaliteiten of over onze productietechnieken? Neem dan zeker eens een kijk bij onze Technologie

Villabouw met Quackels: Een voorbeeld

De keuken

Donkere walnoot, afgewerkt met een karaktervolle spatwand en tablet op het keukeneiland.

De leefruimte

Afgewerkt met gietvloeren en parket, dezelfde donkere walnoot als in de keuken en zwarte accenten doorheen de verschillende ruimtes. 

De badkamers

Afgewerkt met microtopping en zwarte accenten. 

Het resultaat van villabouw met Quackels Woningbouw

Mensen die kiezen om met Quackels te bouwen, villabouw, appartementenbouw, woningbouw,…, staan steeds versteld van de ongelooflijke snelheid waartegen onze woningen gebouwd wordt. Er is niemand in België die nog maar in de buurt komt van onze snelheid (en al helemaal niet wanneer men de kwaliteit in het oog houdt). 

Daarnaast hebben onze woningen altijd een enorm laag E-peil, dankzij onze enorme focus op kwaliteit. Het resultaat van deze focus zijn, lage E-peilen en nog lagere stookkosten, iets wat iedereen graag wilt (lees hier meer). 

Ten slotte staan de meeste klanten versteld van hoe probleemloos de bouw van onze woningen gaat. Iedereen kent de horrorverhalen van de traditionele bouw… Quackels Woningbouw heeft hier geen last van. Onze productie gebeurt automatisch en gecontroleerd. En daarom kan u probleemloos bouwen. 

Meer lezen over Quackels Woningbouw? Neem hieronder dan zeker een kijkje!