Laagbouw bouwen in Wuustwezel

Waarom met Quackels Woningbouw?

Deze mensen kozen ervoor om hun laagbouw te bouwen met Quackels Woningbouw, omdat een kennis ons had aangeraden. Via via hoorden ze van de kwaliteit en de zorgeloosheid van het bouwen met Quackels Woningbouw. De snelheid van onze bouwmethode trok hen al helemaal over de streep.

Ondanks de goede referenties was deze familie toch versteld van de “snelheid en accuraatheid…” Lees hieronder meer over het resultaat van hun keuze voor Quackels Woningbouw. 

Bruine laagbouw door Quackels, met houten carport.
Laagbouw gebouwd door Quackels Woningbouw in Wuustwezel (Gooreind)

Het resultaat van hun laagbouw met Quackels te bouwen

1. Een laagbouw met een enorm laag E-peil

Zowel onze klanten als wijzelf waren niet teleurgesteld. Na het bouwen van deze laagbouw ontvingen we fantastische mails. Eén mailtje om te bedanken en een andere om ons het E-peil van -20 te tonen! Wilt u meer weten over dit E-peil? Lees er dan alles over bij “Energiezuinige woning bouwen? Deze woning had E=-20“. 

2. Zorgeloos bij het bouwen van hun laagbouw

Na het bouwen van deze laagbouw kregen we onderstaande mail van deze familie. Super fijn om te ontvangen, omdat we dagelijks ons best doen voor een zorgeloos proces en dit mailtje vat deze inzet perfect samen; “Alles maar dan ook alles is gegaan zoals jullie op voorhand hadden voorspeld en beloofd”. Wat kunnen we nog meer wensen dan een antwoord zoals dit!?

Klantenreactie van tevreden klanten die een laagbouw hebben gebouwd

3. Topsnelheid bij de bouw van deze laagbouw

Een laagbouw bouwen duurt gewoonlijk slechts één of maximaal 2 dagen (lees meer over onze snelheid bij “Technologie”). Na de bouw zijn er uiteraard nog afwerkingen nodig, maar dankzij onze unieke technologie, duren deze ook niet erg lang.

“Wij, onze familieleden, vrienden en kennissen staan versteld van de snelheid en de accuraatheid waarmee jullie gewerkt hebben.” 

Zoals gewoonlijk was ook deze woning in een mum van tijd afgewerkt en klaar om te bewonen. Gelukkig maar, want deze klanten hadden hun bestaande woning verkocht en  wilden uiteraard extra kosten om te overbruggen/huren vermijden. Om dit te verwezenlijken hebben we samen de timing bekeken en ervoor gezorgd dat deze familie rechtstreeks van hun bestaanden, naar hun nieuwe woning kon verhuizen.

De stijl van uw laagbouw die u wil bouwen?

Deze familie koos voor een moderne stijl, met verlijmde bakstenen. Een klein detail dat we hebben toegevoegd, zijn de rechtopstaande stenen boven de ramen, deuren en garagepoort. Wilt u toch nog een beetje verder gaan? We hebben ook al veel specialere stijlen gebouwd. Neem zeker eens een kijkje bij “Moderne Laagbouw”. Deze laagbouw bouwen, was niet alledaags, maar het resultaat mag er zeker zijn volgens ons! 

Bruine laagbouw door Quackels, met houten carport.
Zijgevel van zwarte laagbouw gebouwd door Quackels Woningbouw