Amerikaanse stijlen

Uw huis in Long Island-stijl bouwen

Wilt u graag een huis in de typische Long-Island stijl bouwen? Dan moet u zeker eens langskomen bij Quackels Woningbouw. Wij bouwen uw huis in de typische Long-Island stijl, in een mum van tijd, met duurzame materialen en vooral ook aan schappelijke prijzen. Wat wilt u nog meer hebben? 

De kenmerken van de Long Island-bouwstijl

De buitenkant van een typische Long Island-woning wordt voornamelijk gekenmerkt door symmetrie, het gebruik van houten beplanking, vaak in combinatie met baksteen en uiteraard de typerende houten ‘porches’ om te genieten van de ondergaande zon. Daarnaast hebben veel van deze huizen ook dakkapellen, in allerhande vormen en maten. Aan de binnenkant staan open ruimtes, luxueuze inkomhallen met een mooie, houten trap en de uitstraling van luxe centraal. 

Waarom met Quackels Woningbouw bouwen?

Een traditie van kwaliteit

In één zin zouden wij zeggen: “Zorgeloos bouwen!” Een woning bouwen zou geen onaangename ervaring mogen zijn. Jammer genoeg kent iedereen de minder leuke verhalen van de bouw. Bij elke woning die door Quackels gebouwd wordt, proberen we op zijn minst alle menselijke fouten te vermijden. Dit is de reden dat onze familie al 70+ jaar geleden is begonnen met het ontwikkelen van een uniek, hoogtechnologisch productieproces. 

Nu, 70+ jaar later, zijn het nog altijd broers, zussen, tantes, nonkels, vaders en moeders van de Quackeles-familie die zorgen voor de volledige ontzorging van uw bouwproces. Op die manier kan u probleemloos en zorgeloos bouwen. Wilt u hier meer weten? Neem dan zeker eens een kijkje bij Technologie of kom eens langs!

Een traditie van houtbouw

Maar hoe zit dat met die Long Island-bouwstijl en hoe zit het met het gebruik van hout in woningen? Houtskelet, houtmassiefbouw en ander houtbouwvormen worden steeds populairder… Maar wie heeft er eigenlijk echt ervaring mee? In België niet erg veel mensen. En dat is ook te voelen aan de kwaliteit. Jozef Quackels startte vanaf het begin van Quackels met het bouwen van houten huizen, omdat hij vanaf het begin de voordelen ervan aanvoelde (isolatie, regulatie, gezond leven, mooie en warme stijl). Omwille van deze jarenlange ervaring met hout, weten we dan ook echt hoe we moeten zorgen voor een perfecte houten woning. 

Een traditie van bouwen in Long Island-stijl en in Long Island

Ondertussen staan onze Quackels-huizen al in heel Europa en ver erbuiten. Wij bouwden al huizen in België, Frankrijk, Duitsland, Italië en zelfs Canada en Noord-Amerika. En dit allemaal vanuit België. 

Vermoedelijk zijn er geen andere Belgische bouwbedrijven die de echte Long Island-stijl, ook echt in Amerika gebouwd hebben. Quackels Woningbouw wel. 

Long Island-stijl of andere Noord-Amerikaanse stijlen?

Benieuwd naar hoe onze Amerikaanse woningen in Long Island of ander Amerikaanse stijlen eruit zien? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze Noord-Amerikaanse woningen, onze blog over het huizen in Amerikaanse stijl of bekijk het filmpje hiernaast. 

Meer weten over Quackels Woning, onze buitenlandse avonturen of over het bouwen van de Long Island-stijl? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar!